Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. RITMO DE ARTE


 
στις 7:00 μ.μ.
 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 264 3ο ΟΡΟΦΟΣ
ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟ Δ.Σ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ :
1.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2014
2.ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015
3.ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓMAΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞH ΝΕΟΥ Δ.Σ.

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΩΣ ΜΕΛΟΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια βασικά σημεία του καταστατικού που πρέπει να γνωρίζεται για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές για το Δ.Σ.

Άρθρο 5ο
Τα μέλη υποχρεούνται:
α. Να συμβάλλουν στην εκπλήρωση των σκοπών του Συλλόγου και να συνεργάζονται με το Δ.Σ. προς αυτήν την κατεύθυνση, έχοντας προς τούτο δικαίωμα να υποβάλλουν στο Δ.Σ. διάφορες προτάσεις και υποδείξεις,
β. να συμμορφώνονται με το καταστατικό, τις αποφάσεις της ΓΣ, καθώς και τις αποφάσεις του ΔΣ, και να αναλαμβάνουν και να εκτελούν πρόθυμα κάθε εργασία που τους ανατίθεται από τη Γενική Συνέλευση ή το Διοικητικό Συμβούλιο,
γ. να παίρνουν μέρος στις ΓΣ του συλλόγου, τις ψηφοφορίες και τις εκλογές
δ. να εκπληρώνουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι του συλλόγου.
Τα μέλη δικαιούνται:
α. Να συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.
β. Να συμμετέχει και να ψηφίζει στη Γενική Συνέλευση, εφόσον έχει εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις.
γ. Να εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο, εφόσον έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση και εφόσον έχει εγγραφεί τουλάχιστον έξι (6) μήνες πριν την εκλογή του.

Άρθρο 10ο
Η Γενική Συνέλευση των μελών είναι το κυρίαρχο σώμα και συγκροτείται εκ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών αυτού.

Η συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν παρευρίσκονται σ' αυτήν τα 2/3 τουλάχιστον των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου. Αν κατά την πρώτη σύγκληση της Γ.Σ. δεν επιτευχθεί απαρτία, η Συνέλευση συγκαλείται την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας και με την ίδια ημερήσια διάταξη, οπότε η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, αν παρίσταται το 1/3 των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Ειδικώς για την εκλογή του Δ.Σ. απαιτείται όπως τούτο εκλεγεί από τουλάχιστον 1/3 των μελών του Συλλόγου.
Οι αποφάσεις της Γ.Σ. λαμβάνονται με ανάταση του χεριού και με σχετική απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών.
Μυστική είναι η ψηφοφορία για αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ., της Ελεγκτικής Επιτροπής και εκλογής αντιπροσώπων για οποιοδήποτε Όργανο.


Άρθρο 11ο
Ο σύλλογος διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εκλέγεται από την ΓΣ των μελών κάθε χρόνο με μυστική ψηφοφορία και με ψηφοδέλτια μεταξύ των μελών του. Εκτός από τα πέντε τακτικά μέλη εκλέγονται και δύο αναπληρωματικά, που αναπληρούν τα εξερχόμενα, πριν λήξει η θητεία τους, τακτικά μέλη της διοίκησης. Σαν τακτικά μέλη εκλέγονται οι πρώτοι πέντε που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους και σαν αναπληρωματικά οι επόμενοι δύο.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 08/09/2014 ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ (ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ) ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 05/03 ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου