Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΔΙΠΛΗ ΕΠΑΦΗ. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ



  ΕΠΑΦΗ        ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΒΡΟΥ τεύχος 23-24  09/14  
===ΚΙΝ. 6945300444 ====ΤΗΛ. 2551087153 === ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ  ΔΩΡΕΑΝ===== ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ  epofe.blogspot.com   Η-τα epofe@yahoo.com,    epofe.evros@gmail.com       
          ΤΑ  ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ
Δ. ΣΟΛΩΜΟΥ 26 (ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΑ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΠΛΟ ΤΕΥΧΟΣ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ
           ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 4ουΤΡΙΜΗΝΟΥ 2014
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 11-10-2014  ΣΑΒΒΑΤΟ  ΩΡΑ 18.30
Στο πολύκεντρο (Δυτική είσοδος της πόλης)
ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ Χ. ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
                                --------
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 12-10-2014    ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 11.30   ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ
ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ Χ. ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ 300 ΕΒΡΙΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 1941
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 2 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΠΟΦΕ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
       20 ΕΤΗ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
1994-2014                   ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ ΩΡΑ 20.00
ΠΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
Από το καταστατικό (άρθρο 4)
α) Μέλη της Ένωσης γράφονται Πολιτιστικοί φορείς που έχουν την έδρα τους μέσα στα όρια της Περιφερειακής ενότητας του Έβρου. Είναι μη κερδοσκοπικοί και στηρίζονται στον εθελοντισμό. Οι φορείς που εγγράφονται ως μέλη πρέπει να είναι νόμιμα συγκροτημένοι , να έχουν καταστατικό , να βρίσκονται σε λειτουργία και να προάγουν τον Ελληνικό πολιτισμό και τις παραδόσεις.
β) Οι φορείς για να εγγραφούν ως μέλη στην Ένωση υποβάλλουν αίτηση τους στην οποία επισυνάπτονται: 1) Πρακτικό απόφασης της Γενικής Συνέλευσης ή του     Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα για την εγγραφή του στην Ένωση, 2) Αντίγραφο καταστατικού του φορέα, 3) Κατάλογος των μελών του Δ.Σ.
γ) Το δικαίωμα εγγραφής στην Ένωση καθορίζεται στο ποσό των σαράντα (40) ευρώ. Η Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων μπορεί να τροποποιήσει το ποσό της εγγραφής.
δ) Το νέο Μέλος – φορέας έχει το δικαίωμα συμμετοχής στις αποφάσεις της Ένωσης Οι εκπρόσωποί του εκλέγουν και εκλέγονται αφού περάσουν 3 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής του στην δύναμη της Ένωσης.
ε) Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έχει το δικαίωμα να εγκρίνει ή να απορρίψει την αίτηση εγγραφής ενός Φορέα ως μέλους, γνωστοποιώντας σ’ αυτόν την απόφασή του μέσα σε ένα μήνα το αργότερο.
Όταν η αίτηση απορριφθεί , ο ενδιαφερόμενος Φορέας δικαιούται να προσφύγει αμέσως στην επόμενη Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων των Φορέων για να υποστηρίξει  το αίτημά του. Η Γενική Συνέλευση αποφασίζει οριστικά.                                                                                           
Το άρθρο 7 του καταστατικού της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. αναφέρει, για τους φορείς που χρωστούν αρκετά χρόνια συνδρομών, τα εξής :
Όταν μέλος καθυστερεί την εκπλήρωση των οικονομικών του υποχρεώσεων για διάστημα μεγαλύτερο από τρία (3) έτη η διαγραφή γίνεται αυτόματα. Η επανεγγραφή του γίνεται με αίτησή του σύμφωνα με το άρθρο 4 εφ’ όσον καταβάλει την εγγραφή και την συνδρομή του τρέχοντος έτους.  Με μία απλή αίτηση επανεγγράφονται αφού καταβάλουν 40 ευρώ την εγγραφή συν 20 ευρώ για την συνδρομή του τρέχοντος έτους.
Υπεύθυνος έκδοσης ο εκάστοτε Πρόεδρος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. (άρθρο 16 Καταστ.)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ΕΠΑΦΗ .Τριμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. Τεύχος 23-24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ‘14 
Υπεύθυνος Έκδοσης: Αθανάσιος Γιαλαμάς .
Συντακτική επιτροπή :μέλη του Δ.Σ της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
Συγκέντρωση ύλης έως τέλους των μηνών Φεβρουαρίου, Μαΐου, Αυγούστου, Νοεμβρίου, στην διεύθυνση των γραφείων .Ή στα Η-ΤΑ.
ΓΡΑΦΕΙΑ Δ. Σολωμού 26  Αλεξανδρούπολη κιν. 6945300444
(Τηλ. Προέδρου 6988055650) email epofe@yahoo.com
Στην ΕΠΑΦΗ μπορούν να φιλοξενηθούν οι ανακοινώσεις των φορέων – μελών της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Καθώς και άρθρα που αφορούν τον πολιτισμό.                            ΣΕΛΙΣ 2
Οι εκδηλώσεις της Άνοιξης και του καλοκαιριού

Αρκετές ήταν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΤΗΝ Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Επιγραμματικά θα τις αναφέρουμε παρακάτω.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Με την παρουσία δεκάδων εκπροσώπων των πολιτιστικών και όχι μόνο φορέων , πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. στο επιμελητήριο.
Η ενημέρωση τόσο για τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. όσο και για τα φορολογικά των φορέων από τον σύλλογο των οικονομολόγων είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Βεβαίως το δεύτερο σκέλος ενδιέφερε περισσότερο τους φορείς που δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για όσα προβλέπει ο νόμος για τους πολιτιστικούς φορείς. Με λίγα λόγια δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα και κάποιοι φορείς σκέπτονται να  κλείσουν.

============================

30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

Την ίδια ημερίδα με αυτήν που διοργανώσαμε στην Αλεξανδρούπολη σε συνεργασία με τον σύλλογο οικονομολόγων, κάναμε και στην Ν. Ορεστιάδα. Η συμμετοχή των φορέων όμως ήταν απελπιστικά μικρή.

=====================================================

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΙΟΥ
Η ΟΜΑΔΑ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. (ΙΑΣΙΩΝ) ΜΟΙΡΑΣΑΝ  (ΔΩΡΕΑΝ) ΦΥΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 ΕΩΣ ΚΑΙ 13.00.
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

======================================================

Οι πολιτιστικοί μας φορείς ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ  στο άκρως  επιτυχημένο     6ο Πανθρακικό αντάμωμα που διοργάνωσε η Π.Ο.Θ.Σ. στο ΔΙΔΥΜΌΤΕΙΧΟ.
-Επίσης  στην φετινή Γιορτή κρασιού που διοργάνωσε η Τ.Ι.Ε.Δ.Α. , αρκετά μέλη της ένωσης βοήθησαν ενώ η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. συμμετείχε μόνο με τον Α΄Αντιπρόεδρο σε συμβουλευτικό ρόλο. Το κενό που δημιουργήθηκε με την απουσία 8 φορέων που συμμετείχαν το ’13 καλύφθηκε από άλλους φορείς-μέλη μας αλλά και αθλητικούς.



          ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 31ΗΣ ΜΑΙΟΥ
Μια ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. για 5η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ & ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ
Δύο Εβρίτες και μία Εβρίτισσα τίμησε φέτος η Ενωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, το Σάββατο 31 Μαίου στο Νομαρχείο  Αλεξανδρουπόλεως.
Πρόκειται για συμπατριώτες που έχουν προσφέρει στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του νομού μας.
Την Ασπρογέρακα Αθανασία από τον χώρο των πολιτιστικών φορέων.
Τον Κυριαζίδη Αλέξανδρο από τον χώρο των χορωδιών και
τον Παπατζίκη Βασίλειο από τον χώρο της παραδοσιακής μουσικής.
Για τους τιμώμενους  μίλησαν οι : Ελένη Θεοδωρακοπούλου, Γεώργιος Μηνόπουλος, Δημοσθένης Γκαμπράνης.
Πρόκειται για συμπατριώτες μας, που έχουν προσφέρει στο Πολιτιστικό Γίγνεσθαι του νομού μας:
-ΛΥΜΠΕΡΙΔΟΥ-ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, από τον χώρο των Πολιτιστικών Φορέων. Γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται στο Νεοχώρι Ορεστιάδας. Πρόεδρος του "Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου" και Πρόεδρος του δευτεροβάθμιου οργάνου "Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Μάρηδων".

-ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, από τον χώρο των Χορωδιών. Γεννήθηκε στον Απαλό το 1940. Ιδρυτής και α' Πρόεδρος του "Πολιτιστικού Συλλόγου Φάρος Απαλού". Πρόεδρος επί μακρόν στις "Φωνές της Θράκης".

-ΠΑΠΑΤΖΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, από τον χώρο της Παραδοσιακής Μουσικής. Γεννήθηκε στο Τυχερό από γονείς καταγόμενους από την Ανατολική Θράκη. 92 χρονών. Ο δάσκαλος της γκάιντας.

Τους τιμώμενους και το έργο τους, παρουσίασαν: η κα Θεοδωρακοπούλου Ελένη-Β' Αντιπρόεδρος της ΕΠΟΦΕ, ο κ. Μηνόπουλος Γεώργιος-π.Πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης-Έβρου και ο κ. Γκαμπράνης Δημοσθένης-μέλος ΔΣ της ΕΠΟΦΕ.

Ο "ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ" σε στίχους και μουσική του Τιμώμενου Προσώπου κ. Αλέξανδρου Κυριαζίδη -μετά από πρόταση του κ. Μηνόπουλου αλλά και του ιδίου - αποτελεί πλέον μια σοβαρή υποψηφιότητα για "ΎΜΝΟΣ της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.".

Την λαμπρή εκδήλωση παρακολούθησαν δεκάδες πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου, τους οποίους και ευχαριστούμε.
======================================================================
Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΟΜΙΛΙΑ
την Παρασκευή 6 Ιουνίου, στις 20:30 μ.μ. ΜΕ ΘΕΜΑ
ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 4 ΕΤΗ
 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΚΑΙ  ΛΙΓΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΕ ΑΠΑΓΓΕΛΙΕΣ , ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑ 4 ΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ

Τα e mail (Η.ΤΑ.)της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. είναι epofe@yahoo.com   epofe.evros@gmail.com

23Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ   18-27 ΙΟΥΛΙΟΥ
Για άλλο ένα έτος η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. διοργάνωσε σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της Αλεξανδρούπολης την έκθεση βιβλίου στην παραλιακή λεωφόρο. Κατά την τελετή των εγκαινίων τιμήθηκε ο πολυγραφότατος συλλέκτης Μιχάλης Πατέλης για την συμβολή του στην βιβλιογραφία του τόπου. Στην τελετή παρέστησαν οι αρχές του τόπου. Μεταξύ αυτών ο υφυπουργός εξωτερικών, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου. Στο περίπτερο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. φιλοξενήθηκαν τοπικοί συγγραφείς. Την έκθεση βιβλίου ‘’έντυσαν’’ με χρώμα τα μέλη της ομάδας δημιουργών ‘’η συντεχνία’’ εκθέτοντας έργα ζωγραφικής, κούκλας, κοσμήματος, αγγειοπλαστικής.
Να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο καθώς και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την πολύτιμη βοήθειά τους. Επίσης στην έκθεση συμμετείχαν ο σύλλογος Αρχιτεκτόνων Έβρου, το Ε.Μ.Θ., η αρσις, το dance school και ο σύλλογος ερασιτεχνικής αστρονομίας.

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
======================================================
Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. έχει στην διάθεσή του μερικές ολοκληρωμένες σειρές (η κάθε μία αξίας 58.50 ευρώ)  του διμηνιαίου πολιτιστικού – ιστορικού – λαογραφικού περιοδικού της Θράκης ‘ΘΡΗΙΚΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ’ (1997 – 2003).Και  προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μία σειρά σε κάθε φορέα που έχει βιβλιοθήκη. Όσοι ενδιαφέρονται ας επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο στο  6988055650 για να αποκτήσουν τα τεύχη 1 έως 39.
      ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. 
Έτσι και στην Ε.ΠΟ.Φ.Ε. δίνουμε κύρος και στην εκδήλωσή μας δίνουμε αξία.
Η Επαφή αποστέλλεται σε κάθε μέλος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. που είναι  ταμιακά εντάξει . Σε φορείς που χρωστούν η Επαφή στέλνεται μόνο μια φορά το έτος κάθε Δεκέμβριο.                                                                                
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ

Παρόλες τις αντιξοότητες , πραγματοποιήθηκε η πρώτη «Συνάντηση στον ΦλΟίΣβΟ!» που διοργάνωσε η Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
Ένα τριήμερο εκδηλώσεων που φιλοδοξεί να είναι η αρχή ενός νέου πολιτιστικού θεσμού της Αλεξανδρούπολης , του Έβρου , της Θράκης, αλλά και της νοτιοανατολικής Ευρώπης στην συνέχεια.
Πέμπτη 28, Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Αυγούστου 2014
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ - ΔΡΩΜΕΝΑ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΔΩΡΕΑΝ!
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ,
με οριοθέτηση: από το τέλος του ‘‘Λούνα-Παρκ’’ έως και το κτίριο των ‘‘Ναυτοπροσκόπων’’.
Από τις 18:00 - 24:00 καθημερινά
ΜΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:
συνάντηση καλλιτεχνών (μουσικής, χορού, δημιουργίας), γεύσεων, θεάτρου, εθίμων, λαϊκής παράδοσης κ.α. ΠΟΥ περιελάμβανε ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Εβρίτικων μουσικών συγκροτημάτων σε θεματικές ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ (Παραδοσιακή & Ρεμπέτικη-Λαϊκή, Ροκ-Ποπ), ΔΡΩΜΕΝΑ (Θέατρο σκιών), ΕΚΘΕΣΕΙΣ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ σχετικής θεματολογίας (ζωγραφική, εικαστικά, κεραμική, ξυλογλυπτική, φωτογραφία, γλυπτά, χειροποίητα κοσμήματα, παραδοσιακά προϊόντα, βότανα) κ.λ.π.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ:
Η ΔΡΑΣΗ "ΑιγιαLOST' των Uplo,
ΦΟΡΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ,
ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ και ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΗΤΑΝ Η
"Ε.ΠΟ.Φ.Ε.-ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΒΡΟΥ"

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΦΟΡΕΑΣ:
"Ο.Λ.Α.-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ"

 ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ :
-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ
-ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
-ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΒΡΟΥ
-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ
-ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ,-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ & ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΒΡΟΥ
-ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
-ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΠΕΡΙΦ.ΤΜΗΜΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
MAXIMUM 93,6

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ. ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ Ο.Λ.Α. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ .

‘Ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης ανταποκρινόμενος στο αίτημα της  Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (ΕΠΟΦΕ) για μια ακόμη ξεχωριστή πολιτιστική δράση στο διαχρονικό πλαίσιο προσφοράς της, έγινε αρωγός και συμπαραστάτης της
εκδήλωσης "+άΝΤηση στον ΦΛΟίΣΒΟ 2014". Ένα εγχείρημα πρωτοποριακό που δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να αναδείξουμε την φυσική κληρονομιά της Αλεξανδρούπολης και να στοχεύσουμε στην αναβάθμιση αυτής. Η στήριξη μας στην επιτυχημένη εκδήλωση της ΕΠΟΦΕ ανέδειξε μια άκρως γόνιμη συνεργασία και πιστοποίησε τις πολλαπλές ωφέλειες της περιοχής όταν η θεσμική συνέργεια είναι τόσο έντονη.
Ως διοίκηση του Οργανισμού αισθανόμαστε υπερήφανοι που σταθήκαμε δίπλα σε ένα φορέα όπως η ΕΠΟΦΕ, που αριθμεί περισσότερους από 125 συλλόγους-μέλη και ευελπιστούμε πως η άρτια φετινή πρώτη διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό-ορόσημο για τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.
Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟΦΕ, αλλά και στο πλήθος των εθελοντών που συνέδραμαν αποφασιστικά για την πραγματοποίηση της +άΝΤησης’
==========================================================
  Λόγω οικονομικής κρίσης αδυνατούμε να παρευρισκόμαστε σε όλες τις εκδηλώσεις που μας καλούν . Όμως μέλη του Δ.Σ. παρευρίσκονται σε όσες εκδηλώσεις μπορούν. Επειδή  υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεχαστεί κάποια επίσκεψη σταματήσαμε να δημοσιεύουμε σε ποιες εκδηλώσεις παρευρέθησαν  τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.                                 ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΑΝΗΚΟΥΝ  126 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ 83
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΝΤΥΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ .  
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ Η.-ΤΑ. ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ
 Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΘΙΜΩΝ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ
                                              ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΟΣΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. 6945300444 Ή ΣΤΟ ΚΙΝ. 6988055650 (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ)                                                                                                                
                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ
  Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2014 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΒΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Η ΕΠΟΦΕ διοργανώνει τιμητική εκδήλωση για τους τριακόσιους Εβρίτες, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πατρίδας, παρουσιάστηκαν στον Ελληνικό Στρατό τις πρώτες μέρες του Απριλίου του 1941, μεταφέρθηκαν μαζί με άλλα τμήματα στρατού στην Κρήτη, πολέμησαν στη πρώτη γραμμή της Μάχης κατά των Γερμανών, αιχμαλωτίστηκαν, εργάστηκαν σε καταναγκαστικά έργα και μετά από ένα χρόνο όσοι επέζησαν επέστρεψαν στον Εβρο.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Ορεστιάδα το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:30 στο Πολύκεντρο του Δήμου Ορεστιάδος και στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:30 στο Νομαρχείο Έβρου.
Θα γίνει και η παρουσίαση του βιβλίου του ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ, ενός εκ των τριακοσίων Εβριτών από το Ν. Χειμώνιο, ο οποίος κρατούσε λεπτομερές ημερολόγιο από τις μέρες του πολέμου.
Τις εκδηλώσεις θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Σταύρος Παπαθανάκης στην Ορεστιάδα και Κολιός Δημήτριος στην Αλεξ/πόλη.
Ιστορική αναδρομή θα γίνει από την  κ. Τζιβελέκη Μαίρη , εγγονή φονευθέντος Εβρίτη, την κ. Θεοδωρακοπούλου Ελένη, κόρη του συγγραφέα, την κ. Μητσοτάκη Κλαίρη συγγραφέα και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Κ.Ι.Μ, τον  κ. Μαμαλάκη Κων/νο, σύμβουλο σε θέματα νεότερης ιστορίας του Ι.Μ.Κ ,τον κ. Σαραντίδη Σαράντη εκπαιδευτικό και ηθοποιό «ΔΙΟΝΥΣΟΥ» (Ορεστιάδα), τις φιλολόγους κ. Μπρίτσου Ελένη (Αλεξ/πολη) και την κ. Λιολιοσίδου Θεοδώρα (Ορεστιάδα).
Θα τιμήσουν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους, ο Σύλλογος Νεολαίας Ορεστιάδας «ΟΙ ΘΡΑΚΕΣ» στην Ορεστιάδα και ο Σύλλογος Κρητών Νομού Εβρου «Ο ΜΙΝΩΑΣ» στην Αλεξανδρούπολη.
                   ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Ε.ΠΟΦ.Ε.
ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ 2014 ΕΒΡΙΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ
Το 4ο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ των Εβριτών Δημιουργών που ετοιμάζει η ομάδα ποίησης και λογοτεχνίας θα είναι έτοιμο αρχές Νοεμβρίου ενώ η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου μαζί με το ημερολόγιο .(Για το μέρος της εκδήλωσης καθώς και για την αλλαγή ημέρας θα ειδοποιηθείτε από τον ιστότοπο της Ένωσης http://epofe.blogspot.gr/.)
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015 της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. Μέχρι 31 Οκτωβρίου ’14 θα απο- στέλλονται τα κείμενα και τα ποιήματα στα Η-ΤΑ της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. Θα έχει ως θέμα την Θρακική φύση.
Για πληροφορίες: 6988055650, 6957824335, 6972855417, 6982755204

ΟΜΑΔΑ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ  ‘ΙΑΣΙΩΝ’ .
Η συλλογή και η ανταλλαγή σπόρων συνεχίζεται από τα μέλη της ομάδας. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν ας επικοινωνήσουν με το 6940811181 (Αλέξανδρο)
ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ
Ομιλία με θέμα τον Δημόκριτο  θα πραγματοποιηθεί στο Βιβλιοπωλείο ‘ΟΡΦΙΚΟΣ’ τον Νοέμβριο από τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο. Περισσότερες πληροφορίες από τον Ιστότοπο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
ΟΜΑΔΑ ΔΕΣΜΟΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Βιβλίο με τα μουσεία και τις μουσειακές συλλογές του Έβρου ετοιμάζουν τα μέλη της ομάδας. Στόχος να κυκλοφορήσει έως τον Μάρτιο του ‘15
ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Συνεχής είναι η ενημέρωση τόσο του ιστότοπου όσο και του Φ.Β. της ένωσης
ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Έντυπο για τους συγγραφείς του Έβρου ετοιμάζει η ομάδα . Το βιβλιαράκι θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2015.
20 ΕΤΗ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.    1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ       ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ       ΩΡΑ 20.00
ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2005 ΕΩΣ 2014. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΙΑΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.
===========================================================
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ - ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΕΤΗ ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 6945300444
===================================================================ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΥΣ ΠΕΤΡΩΤΙΩΤΕΣ

Τακτικά Μέλη Δ.Σ.
Πρόεδρος         : Κελεμίδης Δημήτρης
Αντιπρόεδρος  : Θεοχαρίδου Χρυσούλα
Γραμματέας     : Σισμανίδου Ευαγγελία
Ταμίας             : Λουκαρίδης Κυριάκος
Μέλος              : Κλαδουρίδου Μαρία
Αναπληρωματικά Μέλη Δ.Σ.
Σισμανίδης Βασίλης και Κοντίδου Μάρθα
Ελεγκτική Επιτροπή
Θωμαίδου Ζωή, Αργιαντζής Παναγιώτης, Παλιακούδης Λυμπέρης.
                         --------------------------------------

Το νέο Δ.Σ. και η Ε.Ε. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου

Πρόεδρος: Ναϊτίδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Δεληγιάννη Κούλα
Γεν. Γραμματέας: Πολυζωίδου Άννα
Ειδικός Γραμματέας: Ναϊτίδου Ολυμπία
Ταμίας: Σαρβανίδου Μαίρη
Υπεύθυνη Πολιτισμού – Εθελοντισμού: Καμίλη Δέσποινα
Υπεύθυνη Δραστηριοτήτων: Καμίλη Δάφνη
Μέλος: Μπάραλης Βασίλειος
                               Ελεγκτική Επιτροπή
Καμίλης Γεώργιος
Μπαδάνης Δημήτριος
===================================================================
ΔΩΡΕΑΝ       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
                    ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΔΗΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΠΤΕΛΕΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΤΗΛ. 2556041654/6942907728
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΒΕΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ(Music Temple Studio)
ΣΙΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΥΚΑΣ             ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 1 – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΤΗΛ.2551036164 / 6947302884
                    ΚΕΝΤΡΟ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟΥ
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ – ΗΘΗ – ΕΘΙΜΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ – ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ – ΧΑΡΤΕΣ     Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26 – 68100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΛ. 2551300852
Θεατρικό εργαστήρι. ‘Διθύραμβος’ Για φορείς που θέλουν να δημιουργήσουν θεατρικά σχήματα . Υπεύθυνη Μαρία Βίτσα 2551028757 - 6974877167
ΚΥΤΤΑΡΟ. Κατάστημα με παραδοσιακά προϊόντα Θρακικής γής . Όσοι φορείς παράγουν παραδοσιακά προϊόντα (γλυκά, ποτά, βότανα κ.λ.π.) μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ηρακλή στο 6938572390 
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ‘ΜΕΓΑΡΟΝ’  (ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ)
      ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟ (11Ο ΧΛΜ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΦΕΡΡΩΝ)
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΤΗΛ.6948502015        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου