Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Λειτουργία νέας Σχολής Αγιογραφίας της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως με απόφαση και ευλογία του Μητροπολίτου κ. Ανθίμου, αποφάσισε να προχωρήσει στην ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Αγιογραφίας «Η Αγία Γλυκερία».

Η Σχολή αυτή αποσκοπεί στην εκμάθηση της ιεράς τέχνης της Αγιογραφίας σε άτομα όλων των ηλικιών που το επιθυμούν. Οι σπουδαστές της Σχολής θα έχουν την ευκαιρία να... διδαχθούν την βυζαντινή αγιογραφία, υλικά και τεχνικές, σχέδιο και χρώμα, ενώ οι πιο προχωρημένοι θα μπορούν να εντρυφήσουν σε ειδικά θέματα της αγιογραφίας.

Τα μαθήματα της Σχολής Αγιογραφίας θα ξεκινήσουν στις 17 Οκτωβρίου 2014. Θα λειτουργήσουν δύο τμήματα ενηλίκων, για αρχαρίους και προχωρημένους, και ένα τμήμα για παιδιά ηλικίας 8-15 ετών. Στην Σχολή θα διδάσκουν οι κ. Μυρσίνη και Δήμητρα Κορδώνια, πτυχιούχοι Αγιογραφίας. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε αίθουσα του Ξενώνα «Ο Άγιος Στέφανος» (όπισθεν του Ανθιμείου Κέντρου). Ειδικότερα:














Από τη Δευτέρα 6 έως Πέμπτη 16 Οκτωβρίου μπορείτε να εγγραφείτε και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Αγιογραφίας «Η Αγία Γλυκερία» της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, στη Γραμματεία της Σχολής η οποία θα λειτουργεί στο ισόγειο του Ανθιμείου Πολιτιστικού Κέντρου, καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) 10:00 - 12:00 και 17:00 - 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου