Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

''ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΕΒΡΙΤΕΣ''

Μια ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. για 5η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ & ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ.

Δύο Εβρίτες και μία Εβρίτισσα τίμησε φέτος η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, το Σάββατο 31 Μαίου 2014 στο Νομαρχείο Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για συμπατριώτες μας, που έχουν προσφέρει στο Πολιτιστικό Γίγνεσθαι του νομού μας:
_ΛΥΜΠΕΡΙΔΟΥ-ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, από τον χώρο των Πολιτιστικών Φορέων. Γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται στο Νεοχώρι Ορεστιάδας. Πρόεδρος του "Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου" και Πρόεδρος του δευτεροβάθμιου οργάνου "Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Μάρηδων".

_ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, από τον χώρο των Χορωδιών. Γεννήθηκε στον Απαλό το 1940. Ιδρυτής και α' Πρόεδρος του "Πολιτιστικού Συλλόγου Φάρος Απαλού". Πρόεδρος επί μακρόν στις "Φωνές της Θράκης".

-ΠΑΠΑΤΖΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, από τον χώρο της Παραδοσιακής Μουσικής. Γεννήθηκε στο Τυχερό από γονείς καταγόμενους από την Ανατολική Θράκη. 92 χρονών. Ο δάσκαλος της γκάιντας.

Τους τιμώμενους και το έργο τους, παρουσίασαν: η κα Θεοδωρακοπούλου Ελένη-Β' Αντιπρόεδρος της ΕΠΟΦΕ, ο κ. Μηνόπουλος Γεώργιος-π.Πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης-Έβρου και ο κ. Γκαμπράνης Δημοσθένης-μέλος ΔΣ της ΕΠΟΦΕ.

Ο "ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ" σε στίχους και μουσική του Τιμώμενου Προσώπου κ. Αλέξανδρου Κυριαζίδη -μετά από πρόταση του κ. Μηνόπουλου αλλά και του ιδίου - αποτελεί πλέον μια σοβαρή υποψηφιότητα για "ΎΜΝΟΣ της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.".

Την λαμπρή εκδήλωση παρακολούθησαν δεκάδες πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
Γιαλαμάς Αθανάσιος, Πρόεδρος
Κελεμίδης Δημήτρης, Α' Αντιπρόεδρος
Θεοδωρακοπούλου Ελένη, Β' Αντιπρόεδρος
Κοντίδου Μάρθα, Γενική Γραμματέας
Καψιώτη Κική, Ειδική Γραμματέας
Τσακμακίδου Ευαγγελία, Ταμίας
Αδαμίδου Μαρία, Έφορος Εκδηλώσεων
Ψειράκη Ουρανία, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Γκαμπράνης Δημοσθένης, Έφορος Υλικού

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου