Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ «Ιστορίες της Πόλης μας»

Παρουσίαση ανθολογίας διηγημάτων από 30 συγγραφείς της Αλεξανδρούπολης
Οι Εκδόσεις iWrite και 30 συγγραφείς από την Αλεξανδρούπολη -οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού διηγημάτων που οργάνωσε ο εκδοτικός μας στα τέλη του 2014- σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο "Αλεξανδρούπολη: Ιστορίες της Πόλης μας" την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.
Το βιβλίο θα προλογίσουν οι: Αγγελική Γιαννακίδου (Ερευνήτρια - Ιδρύτρια Ε.Μ.Θ.), Θανάσης Β. Κούγκουλος (Δρ. Νέας Ελληνικής Φιλολογίας, Διδάσκων στο Trakya Üniversitesi), Σωτηρία Μαραγκοζάκη (Δημοσιογράφος - Συγγραφέας), Ναγκολούδης Βαλάντης (Ιστορικός - Εκδότηςκαι οι νικητές του διαγωνισμού διηγήματος οι οποίοι


θα λάβουν τιμητικούς επαίνους.
Από το οπισθόφυλλο...
Οι Εκδόσεις iWrite, στα πλαίσια του διαγωνισμού «Ιστορίες της Πόλης μας» προσκάλεσαν όλους τους συγγραφείς της Αλεξανδρούπολης, ανεξαρτήτως ηλικίας, ερασιτέχνες και μη, να συμμετέχουν με ένα διήγημα τους που σαν φόντο να έχει την πόλη τους.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η προώθηση του πολιτισμού της Αλεξανδρούπολης, μέσα από την εμπειρία της συγγραφής και της διηγηματικής εξιστόρησης. Στόχος μας, να γνωρίσουμε όλοι την Αλεξανδρούπολη μέσα από μία σειρά λογοτεχνικών κειμένων. Μέσα από έναν έρωτα, μία ιστορία μυστηρίου, να περπατήσουμε μαζί με τους πρωταγωνιστές των διηγημάτων σε γνώριμα μέρη, αλλά με έναν διαφορετικό – βιωματικό πάντα τρόπο.
Και τα καταφέραμε! Η συμμετοχή ήταν ένθερμη, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η δημιουργικότητα δεν είναι χάρισμα των λίγων, αλλά ικανότητα των πολλών.
Στο βιβλίο αυτό λοιπόν είναι συγκεντρωμένα όλα τα διηγήματα που ξεχώρισαν, συνθέτοντας μια πραγματικά συλλεκτική συλλογή.
ΠΟΥ; Εθνολογικό Μουσείο Θράκης (14ης Μαΐου 63)

ΠΟΤΕ; Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου