Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων

Κύματα Πολιτισμού
Σε προορισμό πολιτισμού και συναντήσεων μετατρέπεται όλο το καλοκαίρι η Αλεξανδρούπολη, καθώς οι θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις, παντρεύονται δημιουργικά με την Έκθεση Βιβλίου, την Γιορτή Κρασιού, το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών, το Shopping Festival και τα Βήρεια 2013 στις Φέρες.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, οι... πολιτιστικοί φορείς, ο Εμπορικός Σύλλογος, συνεργάζονται με στόχο κάτοικοι και επισκέπτες να χαρούν ένα καλοκαίρι δημιουργικό με μεγάλη δόση πολιτισμού.

Ο Δήμος ανακοίνωσε το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων, το οποίο θα διαρκέσει ως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες καθώς και πλήθος άλλων εκδηλώσεων από τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιορτή Κρασιού θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Ιουλίου, η Έκθεση Βιβλίου θα διεξαχθεί από τις 19-28 Ιουλίου, το Alexandroupolis Shopping Festival από τις 1–10 Αυγούστου, ενώ τα Βήρεια 2013 στη Δημοτική Ενότητα Φερών θα διαρκέσουν έως τις 29 Αυγούστου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Κύματα Πολιτισμού



Κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο των εκδηλώσεων "Κύματα Πολιτισμού 2013"



Κύματα Πολιτισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου